НовиниЧеркащинаУ смілянській лікарні з’явилось тепло, проте 75% містян досі...

У смілянській лікарні з’явилось тепло, проте 75% містян досі мерзнуть

-

- Advertisment -

Сміла почала частково сплачувати заборгованості підприємства «Смілатеплокомуненерго» перед «Нафтогазом» і «Черкасигазом». Станом на 5 листопада у міській лікарні з’явилось тепло.

Проте 75% містян досі залишаються без теплопостачання. Через борги 17 котелень не підключені до газопостачання. Про це у Facebook повідомив голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук.

«Це нонсенс – влада міста в період пандемії Covid-19 залишає напризволяще медичний заклад, в якому лікуються пацієнти з коронавірусом! Це – дно управлінського цинізму! Хоча наведення ладу з теплопостачанням у окремому населеному пункті не є властивими для голови ОДА справами, але мусив втрутитися в ситуацію, – коментує очільник області. – Відреагували на звернення лікарні, ще одна проміжна проблема вирішена, але головна залишається. Мушу констатувати – попередня влада Сміли знову зірвала опалюваний сезон».

За його словами, Сміла має сплатити 3,6 млн грн для часткового погашення боргу. Після проплати через кілька днів у жителів з’явиться тепло. Є надія, що це станеться вже на початку наступного тижня.

«Черкаська обласна державна адміністрація направила клопотання до прокуратури та ГУНП щодо притягнення до відповідальності осіб, винних в зриві опалювального сезону в Смілі. Адже вбачаємо в діях членів міськвиконкому ознаки протиправності. Прокуратура вже відкрила кримінальне провадження», – сказав Сергійчук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція розслідує обставини загибелі пенсіонерів та дитини під час пожежі на Черкащині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах патрульні випадково виявили боєприпаси у смітнику

Вчора, близько 18:00, патрульні на проспекті Перемоги опрацьовували виклик. Під час цього один із поліцейських помітив неподалік від лавки...

В Умані в ДТП постраждав 17-річний мотоцикліст

В місті Умань на Черкащині зіткнулися автомобіль та мотоцикл. В автопригоді постраждав 17-річний водій мототранспорту. Повідомляє Поліція Черкащини.  ДТП між...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x