додому Новини Черкащина У Смілі жінка обікрала місцеву жительку

У Смілі жінка обікрала місцеву жительку

0

До чергової частини Смілянського відділу поліції звернулась місцева жителька і повідомила про крадіжку. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Потерпіла розповіла поліцейським, що вдень вона з чоловіком знаходилась вдома. Вони почули, що нібито хтось зайшов у приміщення. Пройшовши по будинку, нікого не виявили. Потім жінка звернула увагу на те, що зникла її сумочка, яка висіла на стільці в одній із кімнат. В середині сумки знаходився гаманець з коштами в сумі понад 500 гривень, водійські права, пропуск на роботу, телефон, золотий ланцюжок і дві золоті підвіски. Також вона додала, що свідки бачили як з їх двору виходила незнайома жінка.

Місцезнаходження зловмисниці встановлено. Під час огляду у неї був вилучений мобільний телефон та документи потерпілої. Золоті прикраси жінка встигла продати, і всі кошти, виручені та викрадені, вона витратила. Свої дії пояснила, що крадіжку вчинила спонтанно. Вона приходила до своєї знайомої і переплутала двори. Двері до хати були відчинені. Вона побачила в будинку сумку і викрала її.

Речові докази вилучено частково. За скоєне жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині піймали злодія, який серед вулиці пограбував бабусю.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version