НовиниЧеркащинаУ Смілі викрили зловмисника, який обікрав будинкок місцевої мешканки

У Смілі викрили зловмисника, який обікрав будинкок місцевої мешканки

-

- Advertisment -

У місті Сміла поліцейські оголосили про підозру 39-річному чоловіку, який вчинив крадіжку з будинку місцевої мешканки. Зловмисник спробував знищити здобич, дізнавшись, що ним зацікавилася поліція. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Жінка звернулася до поліції зі скаргою про крадіжку, повідомивши про втрату побутової техніки, електроінструментів, посуду, велосипедів, амуніції та інших речей. Поліцейські встановили, що зловмисником був місцевий житель, який виніс усе, що вважав цінним, поки власниця була не вдома. Після того, як чоловік дізнався про інтерес правоохоронців до нього, він намагався знищити докази крадіжки, частину речей викинувши у водойму чи на смітник, а інші спаливши.

Речові докази, а саме: два велосипеди, електроінструменти, а також бронежилет водолази дістали з дна кар’єру. Комп’ютерну техніку та інструменти поліцейські знайшли на смітнику поблизу водойми.

Дії зловмисника слідчі кваліфікували за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України та під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили про підозру. За крадіжку в умовах воєнного стану чоловіку загрожує реальний строк – від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Читайте також:

Черкаські правоохоронці виявили чоловіка, який незаконно наловив риби на понад 200 тис. грн

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x