додому Новини Черкащина У Смілі поліцейські вдруге затримали наркоторговця (Фото, відео)

У Смілі поліцейські вдруге затримали наркоторговця (Фото, відео)

0

У Смілі на торгівлі наркотиками викрили чоловіка, який є підозрюваним у кримінальному провадженні за фактом збуту наркотичних засобів та справа якого наразі слухається в суді.

Під час збуту чергової партії наркотику зловмисника затримали працівники поліції, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

В ході проведення санкціонованого обшуку в його квартирі поліцейські виявили 69 фольгових згортків та два поліетиленових пакети з амфетаміном та канабісом, який було розфасовано у 38 поліетиленових пакетів. Крім того, виявлено електронні ваги з нашаруванням наркотичних засобів та грошові кошти в сумі понад 9 тисяч гривень.

Речові докази вилучено та буде направлено на експертизу. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Підозрюваному обрано запобіжний у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокуратурою готується апеляція на обраний підозрюваному запобіжний захід, у зв’язку з його м’якістю, та клопотання обрати зловмиснику більш суворий, у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, серед вулиці в Черкасах піймали чоловіка з наркотиками.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version