додому Новини Кримінал У Смілі нетверезий водій під час переслідування поліції перекинувся з дитиною в...

У Смілі нетверезий водій під час переслідування поліції перекинувся з дитиною в автомобілі (ВІДЕО)

0

У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася ввечері 13 березня в Смілі, постраждали чоловік та 6-річний хлопчик. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Мав ознаки алкогольного сп’яніння у Смілі водій в’їхав в паркан та перекинувся з дитиною в авто

Водій автомобіля ВАЗ-2170, який їхав попереду поліцейських, раптово пригальмував і різко здав назад, зачепивши службове авто. Обидва транспортні засоби механічних пошкоджень не зазнали. Однак водій розпочав втечу від поліцейських, порушуючи ПДР та ставлячи під загрозу інших учасників дорожнього руху.

Під час переслідування вимогу поліцейських зупинитися водій ігнорував і на одній із вулиць не впорався з керуванням, здійснив наїзд на бордюр, в’їхав у бетонний паркан і перекинувся.

Порушником виявився 24-річний чоловік, у якого були ознаки алкогольного сп’яніння. У момент аварії в салоні автомобіля перебувала його 6-річна дитина. Батько та син травмувалися й були госпіталізовані до лікарень.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Зразки крові водія, взяті в медичному закладі, були направлені на відповідну експертизу щодо встановлення стану сп’яніння.

Читайте також:

У Черкасах водійці Mercedes-Benz загрожує штраф у 1700 гривень за перевищення швидкості

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version