додому Новини Черкащина У Смілі можуть не встановити головну новорічну ялинку

У Смілі можуть не встановити головну новорічну ялинку

0

Смілянам не варто розраховувати на те, що міська рада придбає окрему спеціальну ялинку для новорічних свят, оскільки цього року бюджет міста ще скрутніший, ніж минулого. У відділі культури повідомили, що вже підняли питання про головну ялинку на нараді в міськраді. Їм відповіли, що треба економити, передає "Сміла.ua".

Скоріше за все, на новорічні свята однієї центральної ялинки не буде. Прикрашатимуть ті, що ростуть біля готелю "Сміла".

Проте нещодавно знайшлися люди, у яких на подвір’ї росте велика лісова красуня, і вона їм заважає. Комунальники виїдуть подивитись, чи підходить ця ялинка для міста і чи реально її зрізати, перевезти і встановити.

Начальник відділу культури Ірина Бобошко розповіла, що офіційно новорічні святкування у місті розпочнуться 19 грудня. Спочатку у МБК проведуть святковий захід для категорійних дітей. А потім, традиційно, запалять вогні на центральних міських ялинках.

Як повідомляв сайт vikka.ua, головна ялинка Черкас у цьому році буде встановлена на площі перед Черкаським обласним драматичним театром.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version