НовиниЧеркащинаУ Смілі чоловік намагався обікрасти аптеку (ФОТО, ВІДЕО)

У Смілі чоловік намагався обікрасти аптеку (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

27-річний раніше судимий черкащанин приїхав до Сміли, де вночі намагався обікрасти аптеку. Оперативники затримали зловмисника неподалік місця події на зупинці громадського транспорту. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

Під час нічного відпрацювання Сміли до оперативників відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із аптек міста спрацювала сигналізація пульту охорони.

Неподалік місця події працівники кримінальної поліції помітили чоловіка, який при появі поліцейських намагався зникнути з їх поля зору. Ним виявився раніше судимий 27-річний черкащинин. Чоловік помітно нервував, і така поведінка правоохоронцям здалася підозрілою. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено дві викрутки, плоскогубці та будівельні рукавички. Слідчому слідчо-оперативної групи підозрюваний зізнався, що планував обікрасти аптеку. Біля приміщення знайшов цеглину, якою розбив скло вікна, а потім на зупинці громадського транспорту чекав, чи спрацює сигналізація.

За словами начальника Смілянського відділу поліції Сергія Власенка, речові докази вилучені. Чоловікові загрожує покарання до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через брак коштів молодий чоловік обікрав жителя Кам'янки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x