НовиниЧеркащинаУ смертельній пожежі на Черкащині загинуло двоє дітей, ще...

У смертельній пожежі на Черкащині загинуло двоє дітей, ще одне немовля – в лікарні (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У селі Медведівка Чигиринського району сталася шокуюча подія. У будинку заживо згоріло двоє маленьких дітей, ще одна – потрапила до лікарні.

Пожежа сталася сьогодні, 18 листопада. Про це повідомляє пресслужба КУ "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР".

На місце пригоди прибули ДСНСники та медики. "Швидкою" було госпіталізовано восьмимісячного хлопчика. Його, разом з двома іншими дітьми, із задимленого будинку винесли сусіди.

Нажаль, медикам не вдалося врятувати життя дворічного та шестирічного братиків. Їх знайшли вже мертвими. Однак немовля із 60% опіків доправили до реанімації в Опікове відділення Першої ЧМЛ.

За словами медиків, причиною пожежі став несправний електричний обігрівач. Трагедія сталася, коли мати у справах вийшла до сусідів. 

В опіковому відділенні вдалося стабілізувати стан дитини. Бригада ЕМД, з супроводом поліції, транспортувала постраждалу в реанімацію Обласної дитячої лікарні.

Пізніше стало відомо, що дітей кинулося рятувати подружжя Холодів. Вони проживають по сусідству. Роман зі своєю дружиною зайшли до задимленого будинку та винесли звідти трьох малюків. Після цього чоловік, колишній АТОвець, почав робити потерпілим штучне дихання та непрямий масаж серця. Так Романові вдалося врятувати найменшого хлопчика, за чиє життя наразі борються в Черкасах. 

Наразі хлопчик, який вижив, потребує термінового лікування. Про це повідомила волонтерка Даша Макаренко. До неї із проханням про допомогу звернувся завідувач опікового відділення Володимир Цапенко.

"Хлопчик восьми місяців потрапив до опікового відділення першої міської лікарні. Та стан його дуже тяжкий, була зупинка серця, його реанімували. Батьків на даний момент немає, вони в Чигиринській лікарні. Та хлопчик потребує термінового лікування, деякі ліки дали з опікового, деякі з реанімації", – розповіла волонтерка.

Картка Приватбанку для допомоги: 5168757361720859 – Макаренко Даша (волонтер).

Фото: Управління ДСНС України в Черкаській області

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкащанина серед двору спалахнула машина.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині в результаті ДТП загинув 34-річний чоловік

На Уманщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув 34-річний чоловік. Інцидент трапився у межах села Червоний Кут Уманського...

У Черкасах розбирають спеціальне покриття, щоб відремонтувати дитячий майданчик

У черкаських скверах і парках лагодять дитячі майданчики. Спершу відремонтували майданчики у парку «Хіміків». Про це інформує КП «Дирекція...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x