НовиниЧеркасиУ складному матчі «Черкаські Мавпи» поступилися столичній команді

У складному матчі «Черкаські Мавпи» поступилися столичній команді

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» нав’язали бій лідеру Суперліги Паріматч, однак «Київ-Баскет» зібрався у потрібний момент та здобув перемогу – 88:76.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Баскетболісти «Київ-Баскета» свій статус фаворитів почали доводити вже з перших хвилини. Незважаючи на відсутність Близнюка, Крутоуса і Коренюка, господарі майданчика протягом першої чверті тримали лідерство у шість очок.

«Мавпи» завдяки точним кидкам від Райта і Ткаченка трималися в рахунку. Діон непогано відпрацьовував у захисті, а Іван поцілив єдиний триочковий своєї команди. Так, першу чверть команди завершили за лідерства киян – 19:15.

На початку другої чверті «Черкаські Мавпи» якісно відпрацювали в захисті кілька атак суперника поспіль. Діон Райт продовжив набирати очки і став каталізатором ривка команди – 2:8. Так, «Мавпи» вперше за довгий час вийшли вперед. Далі черкасці продовжили чітко відпрацьовувати на обох сторонах майданчика і тримали рівний рахунок, а до кінця чверті взагалі мали комфортне лідерство. Конєв, Скапінцев і Джонс своїми діями забезпечили «Мавпам» лідерство у 10 очок – 35:45.

По-перерві Володимир Конєв своїм триочковим збільшив перевагу «Мавп» до максимальної – +13. Однак далі кияни оговталися, і, буквально за кілька хвилин, зрівняли рахунок – 52:52. Далі на паркеті була рівна гра. У важливий момент на майданчик повернувся Сергій Попов. Захисник поцілив два поспіль триочкові, його підтримали партнери і «Мавпи» повернули собі лідерство у кілька атак – 61:66.

У четвертій чверті атака «Мавп» розладилася. Натомість кияни спіймали кураж і вже самі отримали лідерство у 10-ть очок. Особливо черкасцям докучав старий знайомий – Брендон Янг. Екс-гравець «Мавп» здобув 17 очок і став одним із героїв матчу. Черкаські баскетболісти дістати суперника вже не зуміли. У підсумку 88:76, переможна серія «Київ-Баскета» сягає вже 10-ти матчів.

Наступний матч «Черкаські Мавпи» проведуть 11 грудня проти «Тернополя».

Як повідомляв сайт vikka.ua, на тижні пройдуть матчі Суперліги, дублерів і вихованців «Черкаських Мавп».

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x