НовиниУ скільки обходяться бюджету черкаські "євродвори"

У скільки обходяться бюджету черкаські "євродвори"

-

- Advertisment -

Днями чиновники черкаської мерії відрапортували, що у Черкасах розпочався проект з облаштування дворів плиткою. Результат роботи – поява у місті "євродворів". Кошти на це передбачили у міському бюджеті. Сума – 10 млн грн. Фінансування скерували на рахунки трьох черкаських СУБів, які і винаймають підрядника, що виконує роботи. Скільки коштів уже пішло на реалізацію цього проекту – дізнавався сайт vikka.ua.

На сьогодні СУБи вже проплатили авансів на суму понад 2,5 млн грн. Найбільше коштів уже використала СУБ "Соснівська" – 1,1 млн грн. Там зараз виконують роботи на 18-ти об’єктах. Очолює комунальне підприємство однопартієць міського голови Роман Моторний.

КП СУБ "Митниця" вже заплатила авансів на загальну суму понад 700 тис. грн. Найближчим часом там розпочнуть роботи у 13 дворах. Зазначимо, що днями у КП СУБ "Митниця" змінився директор. Замість Олександра Риджанича тепер підприємством керує Володимир Григорян.

КП "Придніпровська СУБ" сплатила авансу на суму близько 900 тис. грн для ремонту в 15-ти дворах.

Всі ці кошти оплачуються без тендеру напряму підрядником. У всіх трьох СУБах підрядник один – НВФ "Порив". Засновником підприємства є Валентина Айсінова, а директором – Сергій Айсінов.

Сергій Айсінов був депутатом Черкаської обласної ради від Соціалістичної партії України (2006–2010 рр). Тоді у фракцію СПУ в облраді входив і нинішній заступник міського голови Сергій Гура.

У 2014 році Сергій Айсінов був керівником департаменту капітального будівництва Черкаської ОДА. Також претендував на посаду заступника міського голови м. Черкаси у період, коли містом керував комуніст Віктор Білоусов.

За інформацією "Нової Доби", у 2008 році Айсінов очолював меблеву фірму "Ортіс", будівельне підприємство НВФ "Порив", а також був головним редактором популярних газет "Уют" і дитячої "Задаваки".

НВФ "Порив" є частим учасником різноманітних бюджетних тендерів на будівництво, ремонти тощо.

Середня вартість одного "Євродвору" коливається від 100 до 200 тис. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах створять "європейські двори".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x