додому Новини Черкащина У скандальному фільмі «Батальйон Куршевель» «засвітилося» авто із Черкащини

У скандальному фільмі «Батальйон Куршевель» «засвітилося» авто із Черкащини

1

У фільмі «Батальйон Куршевель» журналіста-розслідувача Михайла Ткача з «Української правди» «засвітилося» авто із Черкащини. Роман Ткач виїхав у французькі Альпи, щоб показати, як і де під час війни відпочивають українські бізнесмени та політики.

Автомобіль «Мерседес» потрапив в кадр один раз. Він був припаркований біля однієї із будівель дорогого французького курорту. Хто був  в автомобіл із черкаською пропискою, достаменно невідомо.

Як стало відомо журналістам сайту vikka.ua, авто із черкаськими номерами належить ТОВ «Сиророб», яке займається виготовленням сирів. Власне, саме виробництво знаходиться в селі Мокра Калигірка, що в Звенигородському районі.

YouTube video player

Засновником ТОВ «Сиророб», згідно даних  YouControl, є кіпрська компанія. А за кіпрським офшором стоїть Андрій Біба. За даними «Форбс» він входить у сотню найбагатших українців – 76 місце. Він також є засновником компанії «БРСМ-Нафта»

Андрій Біба. Фото – Форбс

Як писав «Форбс»,  на ринку Андрія Бібу знають як релігійну людину з нестандартним підходом. Пʼять років він керує бізнесом з Італії. Еміграція йде на користь. Після розподілу бізнесу з ексміністром Януковича Едуардом Ставицьким мережа зросла на третину, до 167 АЗС.

БРСМ часто називають АТБ серед заправок, але відома мережа не лише низькими цінами. Коли в Італії розбушувався коронавірус, бізнесмен почав випускати на своєму спиртзаводі дефіцитний антисептик, а на полицях супермаркетів при АЗС зʼявилася гречка. Один із ходових товарів – вино, що доставляється із власних виноробень в Італії: щомісяця в мережі БРСМ реалізовують десятки тисяч пляшок. Коли у Біби запитують, чому на його заправках черги, той скромно відповідає: «Клієнт нас любить за відкрите серце – це благословення Господнє».

Читайте також на сайті vikka.ua

1 коментар

  1. Може це й правда, що йому Бог допомагає, але, як кажуть, під лежачий камінь вода не тече, вона його обтікає. Якщо людина боїться відірвати задницю від дивану, то їй залишається одне – заздрити.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version