НовиниЧеркащинаУ Шполянській ОТГ відсвяткували другу річницю утворення громади та...

У Шполянській ОТГ відсвяткували другу річницю утворення громади та День вишиванки (ФОТО)

-

- Advertisment -

Цьогоріч у Шполянській ОТГ подвійне свято. Жителі відзначають другий рік народження своєї громади, в родинному колі якої об’єдналось сім населених пунктів. День громади співпав із Всеукраїнським днем вишиванки, тому шполяни гордо одягнулись у вишиті сорочки і долучились до святкувань, інформують  у Черкаському прес-клубі.

Парад вишиванок в адмінцентрі громади розпочав феєричне дійство. Велелюдною ходою шполяни пройшли від пам’ятника Т. Г. Шевченка до площі Героїв Майдану.

Переглянули креативний вишиванковий флешмоб, захоплювались чудовими роботами юних та дорослих майстрів громади на виставці робіт декоративно-прикладного мистецтва "Моя вишивана громадо" та виставці-конкурсі "Наш пошук і творчість тобі, моя рідна громадо". Для любителів спорту був проведений турнір з волейболу у міській ЗОШ № 3.

Найемоційніші враження жителі громади та гості отримали від святкового концерту, який подарували найталановитіші колективи, солісти, танцівники Шполянської об’єднаної територіальної громади.

Громаду привітали з Днем народження представники районної влади Шполянщини — заступник голови Шполянської районної ради, Лідія Татарина та заступник голови Шполянської РДА, Ольга Шпиця, а також пісенне вітання від Шполянського районного будинку культури. Поздоровили зі святом Шполянську громаду й гості із Ротмистрівської та Чигиринської об’єднаних громад.

"Гостинні двері нашої громади відкриті для всіх, хто хоче долучитись з нами відтворювати прекрасне майбутнє. Спільна робота згуртовує, будуючи успішну громаду, ми будуємо успішну Україну! Вітаю всіх зі святом дорогі мешканці громади, бажаю всім нам миру і процвітання", – вітаючи зазначив очільник Шполянської ОТГ Сергій Кравченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, школярі Черкащини передали вишиванки дітям на Схід.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x