НовиниУ Шполі вівчарки розірвали чоловіка (ФОТО)

У Шполі вівчарки розірвали чоловіка (ФОТО)

-

- Advertisment -

9 січня зранку в м. Шпола по вул. Корольова (біля місцевого генделику) 2 німецькі вівчарки порвали 65-річного чоловіка. Про це "Прочерку" повідомив читач, надіславши фото, подані нижче.

Вівчарки нібито натаскані на людей, постійно розгулюють на волі, хоча власник стверджує, що вони постійно перебувають у вольєрі. На виклик сусідів хвилин через 15 з'явилась міліція. Джерело зі Шполи стверджує, що власник надиктував міліціонеру свою версію подій. Мовляв, винен пенсіонер, а не собаки. Вказівки міліціонеру нібито давала і донька власника вівчарок, випускниця юридичної ВНЗ. Опісля, за твердженням свідків, міліціонер нібито переконував місцевих жителів, що винен таки постраждалий, а не власник собак.

Фото "Прочерку"

У листі автор наводить і прізвище власника собак, і прізвище (та подає фото) міліціонера. Однак у виданні їх не опублікували.

На новину оперативно відреагував керівник обласної міліції Владислав Пустовар. Він повідомив таке: "Факт заподіяння тілесних ушкоджень собаками дійсно мав місце. Інформація зареєстрована. На власника собак складено протокол за ч.2 ст.154 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Міру покарання для власника, а також подальшу долю собак визначить суд."

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x