НовиниЧеркащинаУ Шполі відбувся марафон з бігу по шосе (ФОТО)

У Шполі відбувся марафон з бігу по шосе (ФОТО)

-

- Advertisment -

У місті Шпола, що на Черкащині, відбувся XI обласний марафон з бігу по шосе з нагоди відзначення пам’яті чемпіона Європи, учасника Олімпійських ігор 1956 року у м. Мельбурні Івана Чернявського. Захід організували за підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, обласного центру фізичного здоров`я населення "Спорт для всіх", клубу любителів бігу "Ритм". Про це повідомляє відділення НОК у Черкаській області.

Цьогоріч до марафону долучилися представники Франції, жителі Шполянського району, гості з міст Умань, Черкаси, Рівне, спортсмени КЛБ "Ритм", керівник Шполянського району – голова райдержадміністрації Володимир Потапенко.

Пробіг відбувся за трьома дистанціями: 1,5 км вулицями Шполи, 5 км від с. Скотареве до с. Товмач та 20 кілометрів від м. Шпола до с. Товмач.

Найстаршими учасниками пробігу в цей день були Юрій Воробйов – 84 роки, Анатолій Тєлєгін – 79 років та Ніна Банних – 78 років.

Переможцями пробігу стали Володимир Корнієнко та Ірина Михальченко на дистанції 5 км та Олександр Нагорський – на 20 км.

Переможців та призерів нагородили медалями та грамотами. Нагородження провели начальник відділу спорту Шполянської райдержадміністрації Олександр Бурлака, голова КЛБ "Ритм" Юрій Воробйов та сільський голова с. Товмач Сергій Коваль. Не залишились без призів й інші учасники. Їх нагородили медалями та грамотами, продуктовими наборами за участь у змаганні. Відділення НОК України в Черкаській області відзначило учасників футболками з олімпійською символікою та олімпійською літературою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на День Незалежності в Черкасах відбудеться велоквест.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x