НовиниЧеркащинаУ Шполі люди заблокували рух вантажівок

У Шполі люди заблокували рух вантажівок

-

- Advertisment -

Важковагові машини, які рухаються транзитом через місто, руйнують асфальтне покриття, – скаржаться шполяни. 25 липня вони розпочали акцію з блокування 40-тонних вантажівок, які возять вантажі з асфальтного заводу села Васильків. Про це повідомляє прес-служба "Свободи".

Напередодні громада звернулася до депутатів Шполянської райради, міського голови та поліції з проханням зарадити цій проблемі.

Після звернень на зазначених дорогах з’явилися патрульні, які мали б завертати вантажівки й направляти їх на альтернативну дорогу, яка не пролягає вулицями міста. Проте з невідомих причин дії поліції були неефективними й машини з вантажами продовжували рух Шполою.

Обурені містяни вирішили діяти радикально після того, як перевізники відмовилися їздити запропонованою шполянами дорогою.

Громада перекрила вулицю Васильківську, адже саме нею, а потім вулицями Лютневою та Перемоги вантажівки рухаються у напрямку Черкас.

Люди обіцяють чергувати цілодобово, адже вранці вже ледь не стався прикрий інцидент: одна з машин, яка прорвалась через блокування, ледь не задавила місцеву жительку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, страйкарі заблокували рух транспорту по вулиці Чигиринській через непроїзну дорогу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x