додому Новини Черкащина У шоу "Танці з зірками" беруть участь відомі черкащани (ВІДЕО)

У шоу "Танці з зірками" беруть участь відомі черкащани (ВІДЕО)

0

Після 10-річної перерви на 1+1 повернулося шоу "Танці з зірками". У ньому беруть участь 10 зірок українського шоу-бізнесу в парі з відомими танцюристами. Цього сезону змагаються за перемогу на проекті і відомі черкащани – Наталія Холоденко та Олександр Скічко. В ефірі від 27 серпня вони станцювали вальс та джайв.

Наталія Холоденко – український психолог із колосальним досвідом. На сьогодні вона проводить тренінги для мешканців більш ніж 40 країн світу, а кількість її прихильників у соцмережах перевищує 200 тисяч. Тож не дивно, що Наталія посіла друге місце у голосуванні за найгарнішу жінку України "Viva! Найкрасивіші-2017".

"Для мене участь у Танцях з зірками – дуже визначна подія, як весілля чи народження дитини", – говорить психолог у коментарі 1+1.

Зайнятися танцями Наталю спонукало бажання показати, що жінка з формами на танцювальному паркеті може мати сексуальний, чуттєвий і харизматичний вигляд. У шоу вона мріє виконати танго.

Віталій Загоруйко – призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців, учасник масштабних танцювальних шоу. Почав танцювати з 8 років. "Мужній, добрий, красивий та харизматичний чоловік", – так описала свого партнера по танцях Наталія Холоденко.

Олександр Скічко – український ведучий, радіоведучий, шоумен та пародист. Цьогоріч Олександр став одним із ведучих пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Бере участь у проекті Танці з зірками, щоб подолати себе: "Я люблю танцювати, але не вмію. Мої друзі зазвичай жартують з приводу того. Я роблю це не технічно, неправильно, інколи – не в ритм, але завжди від душі".

На паркет Танців з зірками Олександр виходить за декілька тижнів до власного весілля – у парі з рудоволосою красунею Анною Паламарчук.

Анна Паламарчук – українська танцівниця, майстер спорту з бальних танців та тренер школи бального танцю Twist. Дівчина отримала освіту магістра у Харківській Академії фізичної культури та спорту, а згодом стала бронзовим призером Кубку Світу з латиноамериканської програми.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відомий шоумен із Черкас відгуляв у Одесі холостяцьку вечірку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version