НовиниОсвітаУ школах Черкас більшає учнів, які навчаються офлайн

У школах Черкас більшає учнів, які навчаються офлайн

-

- Advertisment -

У загальноосвітніх школах Черкас збільшується кількість учнів, які навчаються офлайн. Завдяки проведеному ремонту в укриттях шкіл і використанні укриттів інших споруд. Про це інформує заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна в ефірі видання 18000.

За словами Анастасії Чубіної, з початку другого семестру в черкаських закладах загальної середньої освіти очно навчаються понад 8 300 учнів з 29 000 дітей шкільного віку, в змішаному форматі – більше 3 000 учнів (офлайн і онлайн навчання вони змінюють упродовж дня або тиждень через тиждень). 4 000 дітей поки що перебувають за кордоном у зв’язку з воєнною агресією росії проти України. Найбільше охоплені очною формою навчання першокласники: понад 91% школярів.

«Зараз у Черкасах мінімальна кількість шкіл-заочників, – резюмує заступниця міського голови Черкас, кураторка галузі Анастасія Чубіна. – За результатами опитування, яке проводилося під час зимових канікул, дедалі більше батьків налаштовані на очну форму навчання. Тому вибір форми навчання у школі залежав від бажання батьків та місткості укриттів у школах. Кількістю місць в укриттях пояснюється і необхідність навчання дітей у першу та другу зміни».

Як поінформувала Анастасія Чубіна, деякі школи вже отримали сертифікати, що підтверджують відповідність укриттів усім вимогам до таких об’єктів. Також всі школи міста отримали генератори, тому зможуть продовжувати навчальний процес під час відключень електроенергії.

Читайте також:

До Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що близько першої години ночі в селі Келеберда Ліплявської територіальної громади, виникла пожежа в гаражі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

43-річного черкащанина засудили до трьох років тюрми за ухилення від мобілізації

Військовозобов’язаний не прибув до ТЦК після отримання повідомлення про необхідність з'явитися. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури. Суд призначив...

Зброя, тактика, цивільний захист: як черкасців навчають військовій підготовці (ВІДЕО)

Добровольче формування територіальної громади проводить для черкасців заходи з військової підготовки спільно з ГО "Інститут міста". Провели черговий тренінг...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x