НовиниУ середмісті Черкас знову заграв "Білий рояль" (ФОТО)

У середмісті Черкас знову заграв "Білий рояль" (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах у сквері за обласною радою 21 травня стартував шостий сезон міського мистецького проекту "Білий рояль". За час існування проекту у сквері виступили понад 100 музикантів, пролунало більше тисячі музичних творів і не менше слів вдячності почули музиканти від глядачів. Про це повідомили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Розпочався новий сезон мистецького проекту "Білий рояль" презентацією музичної програми духового оркестру під керівництвом Володимира Бреславського.

Духовий оркестр супроводжував також виступи лауреата міжнародних та всеукраїнських джазових фестивалів Валерія Кириченко, лауреата всеукраїнських музичних конкурсів Олександри Федосової,  заслуженої артистки України Любові Доброноженко, доля якої тісно пов’язана з нашим містом. Вона випускниця Черкаського музичного училища ім. С.С. Гулака-Артемовського, довгий час була провідною артисткою Донецького національного академічного музично-драматичного театру, а зараз з успіхом виступає на київській сцені Національного  академічного драматичного театру ім. Івана Франка та сцені обласної філармонії.

Другу частину концертної програми продовжила викладач відділу  музичне мистецтво естради Черкаського музичного училища ім. С.С. Гулака-Артемовського Інна Пшенічкіна. Твори Арно Бабаджанян, Євгена Доги, Фредеріка Шопена виконані на роялі неабияк вразили присутніх, які подарували виконавиці гучні оплески.

Нагадаємо, щосуботи, з травня по вересень з 17.00 до 19.00 у сквері за будівлею обласної ради проходитимуть вечори інструментальної музики біля вуличної інсталяції "Білий рояль".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у громадському транспорті Черкас заборонили музику.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x