додому Новини У середмісті Черкас молодики у камуфляжній формі блокували магазин (ВІДЕО)

У середмісті Черкас молодики у камуфляжній формі блокували магазин (ВІДЕО)

0

У середмісті Черкас 18 березня молодики у камуфляжній формі з шевронами батальйону "Донбас" заблокували входи до приміщення колишнього магазину "Юність", пише "Кропива".

В протистоянні зійшлися представники двох охоронних фірм "Донбас-безпека", яка представляє інтереси депутата міськради Михайла Бінусова (вони ж і заблокували входи до магазину повісивши замки з ланцюгами) та охоронної компанії "Лідер", яку найняв охороняти приміщення Віталій Дядченко.

За цим дійством спостерігали та відбирали пояснення правоохоронці.

Історія майнового протистояння довкола приміщення першого поверху будівлі, де знаходяться магазини брендових марок одягу та взуття тягнеться ще з осені минулого року. Тоді у досить несподіваний спосіб – через дарування – депутат міської ради Михайло Бінусов отримав у власність дані приміщення. Однак як виявилося згодом власник приміщень Віталій Дядченко нічого не дарував, а став жертвою звичайного рейдерського захоплення, його підписи були підроблені.

Нині триває судова тяганина довкола права власності на дане майно, яка може тривати роками. Ще восени минулого року Михайло Бінусов фактично взяв під контроль приміщення і ним користувався та через суди зберігав право користування. Однак 2 березня Віталій Дядченко відновив контроль над приміщенням отримавши його на зберігання як речовий доказ

Також 7 березня Апеляційний суд Черкаської області змінив рішення Соснівського суду і фактично заборонив Михайлу Бінусову користуватися майном та вчиняти з ним будь-які діїна час судового розгляду по суті.

"Сьогодні скориставшись вихідним днем, здійснено чергову спробу рейдерського захоплення майна яке знаходиться на моєму відповідальному зберіганні. Група молодиків яка представляється охороною і яка за їх словами найнята Михайлом Бінусовим захищають його інтереси. Але жодних підстав для їх захисту нема, оскільки вони жодним чином не порушені. На сьогодні це майно передано мені на відповідальне зберігання, 7 березня Апеляційний суд прийняв рішення яким фактично унеможливлює користування чи вчинення будь-яких дій з цим майном громадянину Бінусову. Я чекаю подав відповідні заяви до поліцію, чекаю на дієве реагування правоохоронців, – розповів на місці подій Віталій Дядченко.

За словами Дядченка курував діями охоронців з шевронами "Донбасу" Олександр Халамейдик. Він є керівником громадської організації "Воїни Ато Черкащини".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас невідомі у формі захопили магазин.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version