НовиниЧеркащинаУ середмісті Черкас із люка фонтаном забила вода (ФОТО,...

У середмісті Черкас із люка фонтаном забила вода (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах на парковці біля торгового центру, що на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Михайла Грушевського з-під люка фонтаном б’є вода. Про це сайту vikka.ua повідомили очевидці події.

Так, за словами черкасців вода тече не тільки з люка, а й просочується з-під плитки. Аварійників викликали, та коли ті приїхали − нічого не зробили.

У свою чергу диспетчер КП "Черкасиводоканал" повідомила журналістам сайту vikka.ua, що воду комунальники вже перекрили, проте ця ділянка не належить до їхньої лінії і перебуває на балансі торгового центру.

Пізніше прес-служба КП "Черкасиводоканал" повідомила журналістам сайту vikka.ua, що комунальники вже провели ремонт пориву та відновили водопостачання.

"Не всі мережі водопостачання міста перебувають на балансі нашого підприємства. У даному випадку склалася ситуація, що власник цієї мережі не слідкував за її технічним станом, не ремонтував, що й стало причиною пориву. У свою чергу комунальники не мають права виконувати ремонт на мережі, котра не належить підприємству, оскільки фінансування на це не виділяється. Тому було вирішено воду частково перекрити", − зазначили у прес-служба підприємства.

Також вони додали, що коли до підприємства написали заяву на ліквідацію аварійної ситуації на цій ділянці, комунальники виїхали на місце події, поставили новий хомут і вже о 15:00 водопостачання було відновлено.

Зазначимо, що у випадку, якщо порив стається на мережі водопостачання, котра не перебуває на балансі "Черкасиводоканалу", її ремонтом комунальники займаються платно і лише тоді, коли буде написана заява.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах продовжується ремонт доріг.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах «пятачок» біля супермаркету не продали: торги з рекордною сумою скасували

У Черкасах біля одного із супермаркетів по вулиці Гоголя мерія Черкас продавала через аукціон клаптик землі. Проте попри рекордну...

В Умані рятувальники дістали собаку з ями

Сьогодні, 31 травня, до Служби порятунку надійшло повідомлення від небайдужих мешканців Умані про те, що на вулиці Незалежності собака...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x