додому Новини Кримінал У середмісті Черкас чоловік викрав скутера

У середмісті Черкас чоловік викрав скутера

0

До черкаських правоохоронців надійшло повідомлення від місцевого жителя про викрадення скутера. Заявник розповів, що залишив двоколісного біля офісу на бульварі Шевченка. Однак, коли повернувся, то скутера вже не було.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Черкаської області.

На щастя, скутер мав GPS-трекер, який показував приблизний рух транспортного засобу. Під час патрулювання території неподалік вчинення злочину, на вулиці Сурікова інспектори виявили автомобіль «Volkswagen». У салоні авто правоохоронці помітили скутер, схожий за орієнтуванням.

Оскільки водія не було, патрульні вирішили обстежити прилеглу територію та помітили чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними. Під час спілкування з правоохоронцями він помітно нервував та намагався щось викинути з кишені куртки.

Інспектори провели поверхневу перевірку чоловіка. У нього виявили ключі від автомобіля «Volkswagen», у якому знаходився викрадений скутер. На місце події охоронці порядку відразу ж викликали слідчо-оперативну групу. Ймовірного крадія доставили до Черкаського відділу поліції та передали слідчому для з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах чоловік викрав речі з автівки свого знайомого.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version