додому Новини Черкащина У сепаратистський скандал довкола карти України без Криму та Донбасу втягнули черкащан

У сепаратистський скандал довкола карти України без Криму та Донбасу втягнули черкащан

0

Напередодні Дня Незалежності на сцені у Броварах розмістили карту України без анексованого Росією Криму, а також окупованих районів Донецької та Луганської областей. Екс-начальниця відділу культури Броварської міськради Інна Савченко повідомила, що позичила цей "продукт" у колег із Черкаської області, пише Український репортер.

Попри такі заяви у пояснювальній записці екс-начальниця Броварського відділу культури нічого не пише про черкащан, а зазначає ось що (цитуємо дослівно):

"08.08.17 р. до нас прийшли проектанти, які нам розробляли проект на світлицю Шевченка та предпроект на МКЦ Прометей, а саме працівник "РБС", звати Юля (більше про неї нічого не знаю). Вона почула, що нам потрібно розробити банер і запропонувала свої послуги, запитавши, що саме ми хотіли бачити на картинці. На що я відповіла: "Хотілося якийсь авангард, щось сучасне, дитяче і молодіжне, але обов`язково українська тематика". Через два дні Юля переслала мені по вайберу малюнок, на якому була синя велика хмара на голубому фоні. Порадившись зі своїми колегами (наведено конкретні прізвища), ми вирішили, що дуже темне, і попросили змінити кольори. Через годину нам прислали вже в жовтому кольорі. (Нам з колегами здалося, що це хмаринка, пляма, якесь озеро – кожен з колег висловлював свою думку)".

Чи справді жителі нашої області причетні до цієї справи, має з’ясувати слідство.

Як повідмоляв сайт vikka.ua, у росіянки-нелегалки золотоніські поліцейські знайшли наркотики.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version