НовиниЧеркащинаУ селі на Черкащині шукають убивцю пенсіонерів (ВІДЕО)

У селі на Черкащині шукають убивцю пенсіонерів (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У селищі Буки на Черкащині шукають убивцю. Ймовірно, серійного. Нещодавно тут знайшли неживе тіло пенсіонерки. Аналогічний випадок стався у березні. Про це йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Трагедію у селищі виявили після того, як поштарка принесла пенсію 71-річній місцевій жительці, проте її вдома не виявилось. Буцький селищний голова Сергій Залізняк сам вирішив навідати бабусю, щоб подивитися, куди та поділася.

"У вікні помітив жінку, яка не реагувала ні на стукіт, ні на крики. Тоді викликали поліцію. Виявили неживу жінку. Двері були закриті, вікна цілі, але пенсіонерка лежала в себе біля ліжка. Її вбили, вдарили по голові", – розповідає Сергій Залізняк.

За останній рік у селі це вже друге вбивство. До того ж, на одній вулиці. У березні соцпрацівники знайшли у хаті мертве подружжя, теж пенсіонерів. Тепер у Буках справжня паніка. Селяни навіть припускають, що це справа рук серійного вбивці. Люди у віці не на жарт бояться за своє життя, замикаються у хаті навіть вдень.

У поліції відкрили кримінальне провадження і проводять слідчі дії. Правоохоронці не повідомляють, чи є вже підозрювані у цій справі, але зазначають, що вбивці загрожує обмеження волі строком до 15 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині водій збив на пішохідному переході пенсіонера.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

До Черкас привезли гуманітарний вантаж із Фінляндії (ВІДЕО)

Медичні засоби, їжа, меблі, медичне обладнання, засоби гігієни. Волонтерська організація «ЛАД» отримала черговий гуманітарний вантаж з Фінляндії. Інформують у...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x