додому Новини Черкащина У селі на Черкащині нелегально працює асфальтний завод (ФОТО)

У селі на Черкащині нелегально працює асфальтний завод (ФОТО)

0

У селі Косарі, Кам’янського району нелегально працює асфальтний завод. Про це повідомили на сторінці спільноти "Типові Черкаси" у Facebook.

Заступник начальника Держекоінспекції у Черкаській області Олександр Позняков підтвердив сайту vikka.ua, що до Державної екологічної інспекції звернулися жителі села з приводу тривалих та систематичних порушень чинного природоохоронного законодавства асфальтним заводом ТОВ "Інтербудтехсервіс", що розташований в с. Косарі, вул. Київська, 11, Кам'янського району.

Відповідно до ст. 3 Закону України "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності", Державною екологічною інспекцією у Черкаській області направлено лист з обґрунтуванням до Державної регуляторної служби України для отримання погодження на проведення позапланової перевірки вищезазначеного підприємства.

Після отримання погодження, спеціалістами Державної екологічної інспекції у Черкаській області буде проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства. Про результати перевірки буде повідомлено після її проведення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в одному з черкаських магазинів виявили крупну партію фальсифікату.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version