додому Новини Черкащина У селі на Черкащині чоловік жорстоко вбив свого товариша

У селі на Черкащині чоловік жорстоко вбив свого товариша

0

До Канівського відділку поліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про безвісти зниклого чоловіка. Про це інформує прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Заявник розповів, що здавав в оренду жителю Черкас будинок у селі, однак чоловік зник і на зв’язок не виходить. Правоохоронці, котрі прибули на місце події, обшукали подвір’я та виявили светр зниклого, на якому були засохлі плями крові. Пізніше поліцейські виявили і тіло чоловіка, що лежало в яру лісосмуги, неподалік будинку.

Під час огляду на тілі загиблого виявили два ножових поранення в області живота. Правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився місцевий житель, якого того дня бачили у дворі черкасця. Підозрюваного затримали дорогою до Черкас, куди він збирався втекти.

Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що того вечора між ним та загиблим стався конфлікт через ревнощі, тоді він і вбив знайомого. Після скоєного затриманий викинув тіло у яр та збирався виїхати із села, щоб уникнути відповідальності.

Затриманому оголошено про підозру. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, двох товаришів, які вбили чоловіка, судили на Черкащині.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version