додому Новини Кримінал У селі біля Черкас трапилась різанина: підозрюваного наздоганяли поліцейські (Відео)

У селі біля Черкас трапилась різанина: підозрюваного наздоганяли поліцейські (Відео)

0

У селі Леськи 37-річному чоловіку під час конфлікту нанесли ножові поранення.

Про це о 10:00 21 березня у поліцію повідомили очевидці. Правопорушник втік з місця вчинення злочину на автомобілі Hyundai Tiburon, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Автівку помітили на в’їзді в Черкаси. Патрульні поліцейські подали сигнал про зупинку, проте водій проігнорував вимогу та почав тікати від правоохоронців. Під час переслідування вулицями міста керманич створював аварійні ситуації, здійснював проїзд перехресть на заборонені сигнали світлофорів та виїздив на зустрічну смугу руху.

Автомобіль вдалося заблокувати та зупинити на вулиці Чигиринській. Чоловіка затримали. 40-річного черкащанина підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, а саме проникаючого поранення в область грудної клітки з пошкодженням легені.

Наразі потерпілий перебуває в реанімаційному відділенні Третьої міської лікарні.

За вказаним фактом слідчі Черкаського відділу поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали нападника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, молодий жашківчанин зробив зухвалу пропозицію поліцейському.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version