додому Новини Черкащина У селах на Тальнівщині почали ремонтувати дорогу (Фото)

У селах на Тальнівщині почали ремонтувати дорогу (Фото)

0

У селах Тальянки та Легедзино Тальніського району розпочалися роботи з поточного середнього ремонту автодороги Н-16.

На 8 км дороги Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань стартував ремонт проїзної частини: фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття та влаштування поширення проїжджої частини. Про це інформує пресслужба САД у Черкаській області.

У межах поточного середнього ремонту ділянки автодороги Н-16 буде виконано наступний комплекс робіт: вирубка порослі та чагарнику; влаштування водовідведення з проїжджої частини; влаштування прикромкових водовідвідних лотків; фрезерування старого асфальтобетонного покриття; укріплення узбіч та влаштування поширення проїжджої частини; влаштування основи дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом; влаштування двох шарів асфальтобетонного покриття: влаштування вирівнюючого та верхнього шару покриття із асфальтобетонної суміші; ремонт водопропускних труб; влаштування з’їздів з дороги; влаштування пішохідних тротуарів; влаштування автопавільйонів та посадкових майданчиків для громадського транспорту; влаштування чотирьох пішохідних переходів з автономним освітленням; влаштування нового металевого бар’єрного та перильного огородження; нанесення дорожньої розмітки та нових дорожніх знаків.

Ремонтні роботи на цій ділянці автодороги будуть завершені наступного року.

Цього року на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань загалом буде відремонтовано 67,2 км дорожнього покриття.

На час поточного середнього ремонту на ділянці автодороги Н-16 рух автомобілів ускладнено, рух здійснюється у реверсному режимі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Городищині розпочали ремонтувати дорогу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version