НовиниЧеркасиУ рівному матчі Черкаські Мавпи поступаються 1 очком Запоріжжю

У рівному матчі Черкаські Мавпи поступаються 1 очком Запоріжжю

-

- Advertisment -

У стартовому для себе поєдинку регулярного чемпіонату Суперліги Parimatch «Черкаські Мавпи» програють «Запоріжжю» з рахунком 61:62. Про це інформує сайт БК «Черкаські Мавпи».


У Першій чверті в обох команд давалось в знаки хвилювання та юність гравців. Реалізація потрапляння в обох супротивників була менш як 30%. Після тайм-ауту Ступенчук випускає на паркет максимально досвідчених баскетболістів, але це не виправляє ситуації й перша чверть завершується з рахунком 13:15 на користь «Запоріжжя».

В другій чверті хвилювання замінює концентрація на грі. Рахунок весь час залишається майже рівним. Чимало втрат не дає «Запоріжжю» можливості закріпитись у статусі лідера. На велику перерву команди йдуть з рахунком 37:35, на користь номінального господаря.

На початку третьої чверті Мавпи продовжують вести рахунок. Їм вдається отримати перевагу у 6 очок. Та все ж наприкінці чверті «Запоріжжю» вдається знову вирватись вперед і закінчити десятихвилинку лідируючи на +4.

В завершальній частині матчу «Запоріжжя» втримувало лідерство. А на 1:53 розрив збільшує до +7 три очковий Бера. «Черкаські Мавпи» боролись за перемогу до останньої долі секунди. За рахунку 61:62 коли до кінця ігрового часу залишається 12 секундах підопічні Ступенчука розігрують атаку підбираючи під чужим кільцем. Але за рішенням арбітрів після перегляду повтору перемога зараховується «Запоріжжю». Поєдинок завершено з рахунком 61:62.

Найрезультативнішим в матчі став Сергій Скіра з 24 очками до яких додав 12 підбирань. У «Запоріжжя» дабл-дабл з 20 очками та 21 підбиранням на рахунку Антона Буца.

Вже завтра о 17:00 Черкаські Мавпи зустрінуться на цьому паркеті з «Старий Луцьк-Університет». Котрі сьогодні дебютували в поєдинку з Київ-Баскетом. Матч закінчився з рахунком 83:42 на користь жовто чорних.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані прощатимуться з полеглим воїном

Уманська громада прощатиметься з полеглим воїном-захисником, навідником-оператором Вʼячеславом Березою, народженим у 1977 році. Про це повідомляє міська голова Умані...

В одному з черкаських садочків – нова керівниця

У ДНЗ №21 «Веселка» призначили нову завідувачку. Відтепер дошкільний навчальний заклад очолюватиме Світлана Новодран. Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x