НовиниЧеркасиУ рівному матчі Черкаські Мавпи поступаються 1 очком Запоріжжю

У рівному матчі Черкаські Мавпи поступаються 1 очком Запоріжжю

-

- Advertisment -

У стартовому для себе поєдинку регулярного чемпіонату Суперліги Parimatch «Черкаські Мавпи» програють «Запоріжжю» з рахунком 61:62. Про це інформує сайт БК «Черкаські Мавпи».


У Першій чверті в обох команд давалось в знаки хвилювання та юність гравців. Реалізація потрапляння в обох супротивників була менш як 30%. Після тайм-ауту Ступенчук випускає на паркет максимально досвідчених баскетболістів, але це не виправляє ситуації й перша чверть завершується з рахунком 13:15 на користь «Запоріжжя».

В другій чверті хвилювання замінює концентрація на грі. Рахунок весь час залишається майже рівним. Чимало втрат не дає «Запоріжжю» можливості закріпитись у статусі лідера. На велику перерву команди йдуть з рахунком 37:35, на користь номінального господаря.

На початку третьої чверті Мавпи продовжують вести рахунок. Їм вдається отримати перевагу у 6 очок. Та все ж наприкінці чверті «Запоріжжю» вдається знову вирватись вперед і закінчити десятихвилинку лідируючи на +4.

В завершальній частині матчу «Запоріжжя» втримувало лідерство. А на 1:53 розрив збільшує до +7 три очковий Бера. «Черкаські Мавпи» боролись за перемогу до останньої долі секунди. За рахунку 61:62 коли до кінця ігрового часу залишається 12 секундах підопічні Ступенчука розігрують атаку підбираючи під чужим кільцем. Але за рішенням арбітрів після перегляду повтору перемога зараховується «Запоріжжю». Поєдинок завершено з рахунком 61:62.

Найрезультативнішим в матчі став Сергій Скіра з 24 очками до яких додав 12 підбирань. У «Запоріжжя» дабл-дабл з 20 очками та 21 підбиранням на рахунку Антона Буца.

Вже завтра о 17:00 Черкаські Мавпи зустрінуться на цьому паркеті з «Старий Луцьк-Університет». Котрі сьогодні дебютували в поєдинку з Київ-Баскетом. Матч закінчився з рахунком 83:42 на користь жовто чорних.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x