додому Новини Черкаси У п’ятницю для тролейбусів Черкас діятиме режим вихідного дня

У п’ятницю для тролейбусів Черкас діятиме режим вихідного дня

0

У п’ятницю, 28 жовтня, тролейбуси у Черкасах працюватимуть у режимі вихідного дня. Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

Як пояснили в управлінні транспорту, випуск на лінію тролейбусів скорочено для економії електроенергії.

Зараз майже всі маршрути працюють в режимі вихідного дня, окрім тих, які підлаштовані під роботу великих стратегічних підприємств. Це маршрути №2, 4, 4А, 6, 6А, 9, 90, 13, 15, 16, 20. На них працює по одному тролейбусу, їх робота підлаштована під робочі зміни підприємств, а кількість рейсів майже однакова як в робочі, так і у вихідні дні.

Решта маршрутів працюють у відповідності до розміщених розкладів руху на зупинках. Орієнтуватися потрібно по графіках вихідного дня. Їх можна знайти також на сайті міської ради. Про зміни в роботі міського електротранспорту з наступного тижня буде повідомлено окремо.

Автоперевізники по можливості збільшують кількість машин на лінії. У місті працює 30 тролейбусів та близько 150 автобусів.

Нагадаємо, що таку роботу міського електротранспорту у Черкасах запровадили із 20 жовтня через пошкодження енергоситеми України, яких завдали цілеспрямовані російські атаки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version