НовиниКриміналУ поліції розповіли подробиці серійного вбивства «валютників» у Тальному...

У поліції розповіли подробиці серійного вбивства «валютників» у Тальному (Відео)

-

- Advertisment -

Черкаські правоохоронці розкрили вбивство ще одного тальнівського «валютника», зниклого три роки тому. Ним виявився Анатолій Чепелівський.

52-річний чоловік значився у розшуку як зниклий безвісти. 60-річний затриманий зізнався у вбивстві ще одного «валютника» у Тальному. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Жителя Тального, який під час конфлікту через гроші вбив знайомого, вихідними викрили та затримали оперативники Черкащини, слідчі Головного управління Національної поліції в Черкаській області та поліцейські Звенигородського районного відділу поліції. Чоловік, затриманий за підозрою у вбивстві тальнівського «валютника», може бути причетним до ще одного вбивства, скоєного восени 2018 року.

У кінці вересня до поліції Тальнівщини звернулася місцева жителька із повідомленням про те, що її чоловік поїхав автомобілем Volkswagen Passat B8 у невідомому напрямку та додому не повернувся. Транспортний засіб, що був припаркований і замкнений, виявили на вулиці Майданецькій. Власник зник безвісти.

Працівники поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та почали перевіряти коло зав’язків потерпілого. Висували версію вбивства й через його діяльність. Зниклий тальнівчанин також займався обміном валюти.

Односельці, яких опитували поліцейські, припускали, що він міг виїхати закордон.

Ніхто й подумати тоді не міг, що шукати треба зовсім поруч із місцем, де виявили авто.

Навпроти приватний сектор, доглянутий двір дбайливого господаря.

Чоловік, який займався мийкою автомобілів, характеризувався порядним, хазяйновитим і добрим сім’янином, та не викликав жодної підозри.

Проте з’ясувалося, що майже три роки він приховував від усіх жахливу таємницю.

Під час слідчих дій підозрюваний зізнався, що з корисливих мотивів позбавив життя знайомого в аналогічний спосіб нинішній жертві. Завдав кілька ударів по голові, а коли потерпілий помер, кинув тіло до ями з нечистотами.

23 червня скелетований труп дістали поліцейські, працівники ДСНС та комунальники. Зараз проводяться відповідні експертизи. Правоохоронці встановлюють деталі.

Зараз за обома фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідчі Звенигородського районного відділу поліції, за процесуального керівництва прокуратури міста Звенигородка, повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні злочину. Звенигородський суд йому обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Слідство триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Тальному зниклого валютника Олега Стукана знайшли мертвим у багажнику його ж автівки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x