НовиниЧеркащинаУ поліції розповіли про вбивство черкаської таксистки

У поліції розповіли про вбивство черкаської таксистки

-

- Advertisment -

Черкаську таксистку Ірину Чуприну вбили двоє повнолітніх: хлопець і дівчина. Про це правоохоронці повідомили під час брифінгу 12 січня, передає кореспондент vikka.ua.

Начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий розповідає, що 8 січня до відділу поліції звернулася дочка загиблої, після чого було введено план "Перехоплення".

Автівку загиблої правоохоронці знайшли зранку 9 січня. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, було перевірено ряд відеокамер. Також було встановлено свідків та очевидців, які бачили жінку в ту ніч. Було організовано слідчо-пошукові заходи в Черкасах, Смілі та відповідних районах.

Через дві доби правоохоронці отримали інформацію про особу, яка могла вчинити злочин. Її затримали, а наступного дня і співучасника. Тіло жінки було знайдено на 18 км у населеному пункті в лісосмузі.

"Хочу наголосити, що тіло працівники поліції знайшли саме 12 січня в ході огляду території. За участю судово-медичної експертизи буде встановлено причини смерті та знарядь вбивства. Наразі тривають слідчі дії, деталі ми розголошувати поки що не будемо", – розповідає начальник слідчого управління Валентин Кожухівський.

Зараз є достатньо зібраних доказів. Ймовірним убивцям оголошено про підозру, у вчиненому злочині вони зізналися. Начальник поліції зазначає, що все буде відомо після судово-медичної експертизи.

Водночас із родичами загиблої правоохоронці не працювали, але, враховуючи ряд зібраних доказів, вони впевнені, що це саме та жінка.

Рідний брат загиблої Денис Головатюк говорить, що сестра була не конфліктною та тверезо оцінювала ситуацію.

"Колись був випадок, коли вона ще не працювала таксисткою, в Києві підвозила людину, їй підставили ніж до горла, вона віддала всі гроші та цінні речі. Вона не чіплялася за матеріальні блага, була завжди з тверезою головою і ніколи не вступала в конфлікти. Тіло мені не показували, бо слідчі органи вважають мене неадекватним", – каже Денис.

Підозрюваними виявились двоє повнолітніх: хлопець і дівчина. Вони вже мають захисників. Усі деталі наразі встановлюються слідством. Відкрито кримінальні провадження за умисне вбивство та заволодіння чужим майном.

Валентин Кожухівський говорить, що причину смерті та характер тілесних ушкоджень вони розуміють, але офіційну заяву зможуть зробити лише після висновку судово-медичної експертизи, яка може тривати до 1,5 місяця.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у лісосмузі знайшли тіло черкаської таксистки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x