НовиниКриміналУ петлі – чоловік, на землі нежива дружина: на...

У петлі – чоловік, на землі нежива дружина: на Золотоніщині трапилась жахлива сімейна драма

-

- Advertisment -

У селі Антипівка, що на Золотоніщині, у петлі на дереві знайшли неживого місцевого жителя – 35-річного Євгена Ілляшенка. А під ним – бездиханне тіло його дружини, 32-річної Наталії.

Трагедія трапилась 1 березня. Односельчани вважали цю родину цілком благополучною. Євген Миколайович перебував на обліку в центрі зайнятості і підробляв таксуванням, Наталія Миколаївна працювала в Бакаївському інтернаті. Подружжя виховувало двох дітей 8-и і 4-х років. Що трапилось у перший день весни – інформує газета «Лівобережна».

1-го березня, відчергувавши свою нічну зміну, Наталія Ілляшенко збиралась додому. Чоловік їй зателефонував і запропонував забрати з роботи. Вона відмовилась, сказавши, що сама добереться. Так і вчинила.

Вдома між подружжям виникла суперечка. Євген стверджував, що йому таке життя набридло, краще піти й повіситися. Після таких погроз вийшов з хати, взяв у сараї мотузку і попрямував до сухого дерева в саду. Наталія зателефонувала дружині його брата і повідомила про наміри Євгена, а сама кинулась за ним, щоб їм перешкодити. Коли родичі перетелефонували на її номер, то він не відповів, абонент був поза зоною досяжності.

«Коли родичі прибули у їхній двір, то були вражені побаченим. На сухій гілці у петлі висів вже неживий чоловік, а внизу під деревом лежала мертва жінка. Односельці кажуть, що то в неї з горя розірвалося серце. Проте прокоментувати те, що сталося, не беруться, кажуть: питайте в їхніх родичів. Крім братової сім’ї, від них проживають неподалік дід з бабою, тобто тесть і теща, Наталчині батьки. Вона в них одиначка, пізня дитина. І хоча вони вже люди поважного віку, беруть під свою опіку двох осиротілих внучат», – озвучують слова селян журналісти.

Сімейну драму, від якої жахнулося село, прокоментував начальник Золотоніського районного відділу поліції Олександр Охріменко. Виявляється, що виникла вона на ґрунті алкогольного сп’яніння.

«Євген Ілляшенко зловживав алкоголем. Бувало, запивав, потім на якийсь час виходив із запою. Того ранку він якраз «врізав» і пішов по мотузку. Жінка наздогнала його під деревом із наміром відвернути від злого наміру. Він її задушив, судмедекспертиза причиною її смерті визнала асфіксію, тобто удушення. Розслідуванням цієї драми займається слідство», – розповів правоохоронець.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального Кодексу України – навмисне вбивство, але, виявляється, винуватець вже сам себе покарав.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Сміли помер молодий чоловік.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
2 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x