НовиниКриміналУ перший день року на Черкащині трапились дві трагічні...

У перший день року на Черкащині трапились дві трагічні ДТП (Оновлено)

-

- Advertisment -

У першу добу нового року на Черкащині трапилось дві ДТП із загиблими.

Щоправда, подекуди медиків викликали на аварії, у яких буцімто постраждали пішоходи, однак по приїзду бригади на вказаному місці нікого не знаходили, повідомляє пресслужба обласної екстренки.

Трагічна порожньо-транспортна пригода трапилась у Чорнобаї. Там 1 січня по вулиці Центральній поблизу новорічної ялинки збили чоловіка. О 7-й ранку медики, які прибули на виклик, констатували його смерть.

За інформацією ГУНП в Черкаській області, загиблому було 62 роки. Не переконавшись у безпечності, чоловік раптово вийшов на дорогу, що не дало можливості вчасно зреагувати водію.

Правоохоронці встановили, що 57-річний водій автомобіля Dacia Lodgy допустив наїзд на жителя села Богодухівка, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги з центральної площі, де встановлено новорічну ялинку.

Зараз слідчі розглядають кримінальне провадження відповідно ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Ще одна фатальна автотроща трапилась на Уманщині. Близько 19:00 поблизу села Гродзеве заштовхнулись два автомобілі. У одному легковику чоловік та жінка перебували у стані стресу. В іншому ж – 36-річного пасажира на передньому сидінні довелось деблокувати рятувальникам. Всю дорогу до лікарні медики намагалися повернути чоловіка до життя, але безуспішно.

Водій цієї автівки не постраждав. Жінку 30-ти років медики доправили до Уманської міської лікарні зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною голови та переломом щелепи. У хлопчика 8-ми років були садна рук. Та пізніше батько таки викликав швидку до дитини ще раз. Але, вирішивши не чекати медиків і не повідомивши про це диспетчера, повіз сина до лікарні сам.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах на 5 років засудили таксиста, який збив на дорозі дідуся з онуками. За два тижні один із хлопчиків помер у лікарні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x