НовиниУ перший день Кубка Венето "Черкаські Мавпи" обіграли...

У перший день Кубка Венето "Черкаські Мавпи" обіграли МБК "Миколаїв" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Традиційний передсезонний баскетбольний турнір стартував. Протягом трьох днів на паркеті ПС "Будівельник" гратимуть чотири команди Суперліги Парі-Матч. Цьогоріч за кубок змагаються: "Черкаські Мавпи", "Будівельник", "БІПА" та МБК "Миколаїв", повідмляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Турнір проведуть за коловою схемою. 16 вересня між собою зіграли "Будівельник" – "БІПА" та "Черкаські Мавпи" – МБК "Миколаїв".

У матчі-відкритті баскетболісти "БІПА" протягом більшої частини ігрового часу лідирували в рахунку. У середині четвертої чверті одесити мали максимальний гандикап – 24 очки. До кінця гри "Будівельник" дещо скоротив відставання, але наздогнати одеську команду вже не зумів. У результаті 77:63, "БІПА" виграє стартовий матч Кубка Венето.

Чвертьфіналісти минулорічного розіграшу плей-оф Суперліги зійшлися у другому матчі Кубка Венето. "Черкаські Мавпи" потужно стартували на домашньому турнірі. Команда відстоює титул володаря кубка.

Вже з перших хвилин підопічні Максима Міхельсона заволоділи комфортною перевагою. До середини чверті "Мавпи" вже вели з 10-очковою різницею. А загалом перша 10-хвилинка виявилася вкрай результативною. 28:17 на користь черкасців. У другому періоді господарі паркету продовжували домінувати. Цупкий захист дозволив команді здійснювати важливі перехоплення та реалізовувати швидкі прориви. В результаті, до великої перерви "Мавпи" мали 24 очки переваги.

За таким же сценарієм гра проходила і в другій половині. Комфортна різниця дозволила Максиму Міхельсону рівномірно розподілити час між усіма баскетболістами. Черкаські баскетболісти лише у четвертій чверті дозволили суперникові скоротити своє відставання. У результаті 80:63, "Мавпи" стартують з перемоги.

Потужний матч провів можливий новачок команди Олексій Адедіран. На рахунку центрового 18 очок, 5 підбирань та 3 перехоплення. Він і став найрезультативнішим.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" розпочали товариську серію матчів гучною перемогою.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x