додому Новини У передноворічних Черкасах відсутня парковка та процвітає незаконна торгівля, – чиновник

У передноворічних Черкасах відсутня парковка та процвітає незаконна торгівля, – чиновник

0

Про стан підготовки міста до зустрічі Нового 2016 року розповів на своїй сторінці у Facebook начальник управління інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради Олександр Давиденко.

Станом на 31 грудня працівники управління інспектування провели всебічний аналіз стану підготовки міста до святкування. У ході перевірки вони, зокрема, встановили, що парковка транспортних засобів на об’єктах благоустрою міста відсутня.

"Повністю відсутня. Тобто взагалі немає вільного місця, де поставити авто. Зайняті всі тротуари, зелені зони, пішохідні доріжки, особливо біля магазинів "Делікат", "Любава", "Будинок торгівлі" та інших", – пише чиновник.

У місті масово процвітає торгівля у незаконних місцях.

"Територія КП "Черкаські ринки" виросла до небувалих розмірів. Ялинки, мандарини, сало, м’ясо, рибу та інші необхідні для святкування товари можна придбати прямо на тротуарі, автобусній зупинці, пішоходному переході. Все зроблено для зручності черкащан і економії їхнього часу в передсвяткові дні", – із сарказмом констатує Олександр Давиденко.

Зросли й продажі алкогольних напоїв.

"Слід відмітити особливе старання власників тимчасових споруд торгівельного призначення, які під час підготовки до новорічних свят значно активізували продаж алкогольних напоїв, особливо горілки на розлив. Така соціальна активність підприємців значно піднімає святковий настрій певній категорії жителів міста, поліпшує загальний емоційний стан населення напередодні свят", – додає чиновник.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version