НовиниУ пенсіонерки з Черкащини телефонний шахрай видурив 10 тисяч...

У пенсіонерки з Черкащини телефонний шахрай видурив 10 тисяч гривень та 200 доларів

-

- Advertisment -

До Тальнівського відділення поліції звернулася 67-річна жінка та заявила, що її ошукали. Про це повідомила речниця Уманського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області Леся Усенко.

Як пояснила потерпіла, на стаціонарний телефон надійшов дзвінок, в якому чоловік назвався її сином та повідомив, що він скоїв ДТП і для вирішення питання йому терміново потрібні кошти, за якими під’їде знайомий. Після чого до розмови долучився ще один незнайомець, який представився слідчим органу поліції та запевнив громадянку про достовірність інформації.

Жінка швидко зібрала кошти, в сумі 10 тисяч гривень та 200 доларів США, та прийшла на вказане у телефонній розмові місце, де передала гроші незнайомому чоловікові. Після цього вона зателефонувала синові дізнатися, чи з ним все гаразд, проте у відповідь почула, що він до неї не дзвонив і в ДТП він не потрапляв. Збагнувши, що її ошукали, жінка негайно звернулася до поліції.

Проведеними першочерговими оперативно-розшуковими заходами по гарячих слідах особу зловмисника було встановлено. Ним виявився 51-річний житель Тального, який після скоєного вирушив в Умань, де його було затримано. У чоловіка вилучено частину грошей потерпілої.

За фактом шахрайства слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаських підприємців попереджають про появу псевдоінспекторів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x