НовиниЧеркасиУ пекельному матчі «Черкаські Мавпи» поступилися «Хіміку»

У пекельному матчі «Черкаські Мавпи» поступилися «Хіміку»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» відіграли другий матч Суперліги Windrose. На власному паркеті підопічні Максима Міхельсона приймали «Хімік». Вкрай складний матч для черкасців завершився з рахунком 63:89.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Черкаські Мавпи
mavpabasket.com

Як і очікувалося, матч із «Хіміком» виявився занадто складним для черкасців. Южненці з перших секунд відірвалися на відстань 9-ти очок і далі лише нарощували свою перевагу. «Мавпи» не впевнено ввійшли в боротьбу. Їм ніяк не вдавалося налагодити командну взаємодію. Не пішла гра в героя попереднього матчу Родні Первіса. За першу половину він так і не зміг жодного разу влучити в кільце.

За першу половину господарі значно більше помилялися, за втратами вони поступалися 9:4. Натомість южненці більше та влучніше атакували. Відтак «Хімік» виграв дві чверті зі старту з загальною перевагою в 13 очок.

Розмочити особистий рахунок набраних очок Первіс зміг лише одним влучанням зі штрафного в середині третьої 10-хвилинки. Періодичні активні дії від Кольченка та Максвелла не мобілізували господарів. Відтак загальна тенденція не змінилася. «Хімік» продовжив домінувати та виграв і третю чверть.

Заключна 10-хвилинка остаточно позначила перевагу гостей. Ті на її старті продовжили збільшувати перевагу – 7:0. У підсумку «Хімік» впевнено виграв і заключну чверть та весь поєдинок.

Наступний матч «Черкаські Мавпи» проведуть 2 жовтня. На власному паркеті команда прийматиме «Одесу». Початок о 15:00. Команда зробить все для перемоги. Приходьте та підтримайте улюблену команду. Квитки на матч можна придбати на сайті.

Як повідомляла vikka.ua, захисник «Черкаських Мавп» став MVP першого тижня Суперліги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x