додому Новини Черкащина У парку на Черкащині затримали крадіїв троянд (ВІДЕО)

У парку на Черкащині затримали крадіїв троянд (ВІДЕО)

0

Днями в уманському парку ім. Т. Г. Шевченка було виламано та викрадено 8 кущів троянд. Охоронці за допомогою камер спостереження виявили порушників. Про це повідомляє "ТК Умань".

– До чергової частини Уманського відділу поліції надійшло повідомлення щодо пошкодження квітів у парку ім. Т. Г. Шевченка, що знаходиться по вул. Незалежності. По прибуттю на місце події слідчо-оперативної групи була встановлена особа, яка пошкодила квітник. Наразі особа встановлена і вирішується питання стосовно відкриття кримінального провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка майна), – зазначив старший дільничий офіцер поліції Уманського ВП ГУ Нацполіції Андрій Овчар.

Відділом житлово-комунального господарства Уманської міської ради було подано відповідну заяву про вчинення правопорушення до міського відділу поліції.

Уманчани пропонують альтернативне покарання вандалам: замість восьми кущів троянд самостійно посадити вісімдесят, доглянути та виростити їх.

Тоді, можливо, правопорушники з власного досвіду запам’ятають, що чужу працю слід поважати, а красу – берегти та примножувати.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Каневі з’ясували "час пік" крадіїв каналізаційних люків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version