НовиниЧеркащинаУ новому році у Черкасах відбудеться великий волейбол

У новому році у Черкасах відбудеться великий волейбол

-

- Advertisment -

У ПС "Будівельник" відбудуться матчі кваліфікаційного групового турніру до чемпіонатів Європи серед дівчат U-17 і хлопців U-18 та дівчат U-19. Про це повідомляє "Черкаський спорт".

У 2018 році Україна отримала право провести по одному кваліфікаційному груповому турніру до чемпіонатів Європи одразу в чотирьох вікових категоріях. Ніколи раніше такого розмаху в історії вітчизняного волейболу не було.

4-6 січня Черкаси стануть місцем паралельних баталій серед збірних дівчат U-17 та хлопців U-18. У дівчат всі учасники розбиті на п’ять груп по чотири команди і три групи по три команди. Вісім переможців груп, а також три команди, що посядуть другі місця і покажуть найкращий результат, пройдуть до фінальної частини ЧЄ, яка 13-21 квітня відбудеться у Софії та Самокові (Болгарія). У хлопців кваліфікація пройде в семи групах по чотири команди. Сім переможців і три команди, які посядуть другі місця в групах із найкращим результатом, вийдуть до фіналу, що спільно організовують Чехія і Словаччина. Його матчі призначені на 7-15 квітня в містах Злін і Пухов.

У дівчат U-19 перший тур кваліфікації включає в себе дві групи відповідно з трьох і чотирьох команд. Українська збірна свої матчі проведе 11-13 січня також у Черкасах. Переможці кожної групи пройдуть до другого туру, який відбудеться у квітні. Його учасники будуть розбиті на сім груп по чотири збірні. Переможці пройдуть одразу до фінальної частини. Команди, які посядуть другі місця і найкраща команда, що посяде третє місце, зіграють у третьому турі кваліфікації в кінці червня – початку липня. Третій тур складається з двох груп по чотири команди. У фінал вийдуть збірні, які посядуть перше і друге місця. Фінал пройде в Албанії з 1 по 9 вересня. Місця проведення будуть оголошені пізніше.

Як повідомляв сайт vikka.ua, уманські "Пантери" стали переможцями новорічного Всеукраїнського турніру.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах за деякими адресами більше тижня не буде гарячої води

З 23 квітня по 2 травня мешканці деяких будинків у Черкасах залишаться без гарячої води. Про це повідомляє КПТМ...

Оборонці Черкащини знищили два ворожі БпЛА

Уночі над територією Черкаської області силами оборони знищено два ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. "Наші...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x