НовиниУ Москві вбили 21-річного уродженця Черкас – ЗМІ

У Москві вбили 21-річного уродженця Черкас – ЗМІ

-

- Advertisment -

6 лютого близько 5:10 ранку в гуртожитку МГТУ ім. Баумана в місті Москві знайшли тіло 21-річного студента. На ньому були ознаки насильницької смерті – колото-різані поранення в області голови та шиї.

Про це йдеться на сайті Слідчого комітету РФ у Москві.

У прес-служби установи повідомляють, що проводиться комплекс слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин скоєного злочину і затримання особи, причетної до нього. Розслідування у кримінальній справі триває. Відкривати кримінальне провадження за статтею "Вбивство".

За інформацією Lifenews, хлопець – уродженець Черкас Сергій Костюченко. Молодий чоловік переїхав до Москви після того, як вступив у Бауманку. Протягом останніх чотирьох років він проживав у студентському гуртожитку.

Хлопця вбили нібито в той момент, коли він намагався привести до тями п'яну дівчину, що стояла на ганку гуртожитку. За словами джерел російського видання у службі безпеки гуртожитку, молодий хлопець вийшов на вулицю і побачив, що біля будівлі, сильно похитуючись, стоїть дівчина. Коли він до неї підійшов, вона почала втрачати свідомість. Сергій Костюченко нібито вирішив поплескати дівчину по щоках, щоб привести її до тями, проте в цей момент до нього зі спини підбіг невідомий і вдарив ножем у шию і живіт. Від отриманих ран молодий чоловік помер, а зловмисник втік з місця події.

Кореспонденти vikka.ua намагалися знайти підтвердження інформацію російських ЗМІ в обласному унправлінні міліції. Втім у прес-службі нашому виданню повідомили, що до них інформація про подібні інциденти не доходить.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x