НовиниЧеркащинаУ Мошнах продовжують ремонтувати дорогу державного значення (ФОТО)

У Мошнах продовжують ремонтувати дорогу державного значення (ФОТО)

-

- Advertisment -

У селі Мошни Черкаського району на автодорозі державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 45+800 – км 52+800 продовжуються роботи із влаштування шару посилення дорожнього одягу щебенево-піщаною сумішшю ЩПС-40, обробленої цементом, товщиною 18 см за допомогою асфальтоукладальника. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Також продовжуються роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону за допомогою асфальтоукладальника. Працівниками підрядної організації вже влаштовано понад 7 тис. кв. м щебенево-піщаною сумішшю ЩПС-40, обробленої цементом, товщиною 18 см та майже 5 тис. кв. м вирівнюючого шару асфальтобетону.

По завершенню цих робіт, розпочнуться роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонної суміші ЩМА-20, а також роботи із підсипання та укріплення узбіч.

Ремонтні роботи на автодорозі розпочалися від в’їзду у село зі сторони Канева. Відповідно до укладеного договору з підрядною організацією ТОВ "Главшляхбуд", у рамках поточного середнього ремонту автодороги державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 45+800 – км 52+800 буде проведено комплекс робіт: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування тротуарів, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону на проїжджій частині, влаштування з’їздів з автодороги, влаштування дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження та інше.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через ремонт тепломережі в Черкасах тимчасово обмежать рух однією з вулиць.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x