НовиниУ Мошнах на прощання з "кіборгом" прийшло кількасот людей

У Мошнах на прощання з "кіборгом" прийшло кількасот людей

-

- Advertisment -

21 січня в селі Мошни Черкаського району сотні місцевих жителів прийшли попрощатися з "кіборгом"-односельцем Максимом Пресняковим.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської обласної ради.

Нагадаємо, 28-річний Максим був командиром розвідувальної роти 93-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України. 18 січня його група підірвалась на протитанковій міні під час захисту летовища. У полеглого залишилися батько, мати та молодший брат.

Відспівали загиблого у Спасо-Преображенській церкві, а потім вшанували пам’ять воїна мітингом-реквіємом біля сільської ради. Також із бійцем прощалися біля школи, в якій він навчався, і де на сьогодні працює вчителем української мови та літератури його мама.

Максим Пресняков народився та виріс у селі Мошни. У 2003 році із золотою медаллю закінчив школу та став студентом Одеського інституту сухопутних військ. Після чотирьох років навчання підписав свій перший контракт і служив у місті Кривий Ріг, згодом – у Дніпропетровській області.

"І досі ніхто з нас не може повірити в те, що його вже немає з нами. Ми попрощалися з гідним сином України. Максим – один із тих, хто готовий віддати життя за інших. Очевидно, такі потрібні не тільки на землі", – зсказав Мошнівський сільський голова Антон Чорновіл.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x