додому Новини У міськраді ведуть незаконну переписку – депутат

У міськраді ведуть незаконну переписку – депутат

0

Депутат міської ради Від Партії вільних демократів Микола Кудрявцев написав звернення до секретаря міськради Олександра Радуцького. Він вимагає пояснити, чому проект рішення про зміну структури виконавчих органів Черкаської міської ради не передали на розгляд міськради. Своє звернення він опублікував у Facebook.

"Я поважаю різні точки зору, як і право висловитися. Та класти "під сукно" поданий ледь не два тижні тому проект рішення про структуру виконавчих органів ради – як мінімум неетично, не кажучи про такі дрібниці, як Регламент. Спочатку проект рішення про відставку міського голови, з якого очевидно "стирчать вуха" давнього опонента, пана Шабанова. Тепер – листування між секретарем міської ради і з вишукуванням підстав, аби затягнути розгляд структури. Не надто схоже на "роботу на благо міста", правда?" – написав Кудрявцев.

У депутатському зверненні він повідомив, що "з незрозумілих причин винесення на сесію проекту затягується під штучними приводами, ведеться не передбачене Регламентом ради листування".

"Сьогодні, 16.06.15 о 12.25 електронною поштою прийшла розсилка від відділу ради з текстом проекту, а вже о 15 годині 10 хвилин – лист директора Департаменту Шабанова В.І. з зауваженнями з приводу проекту та посиланням на попереднє листування, обсягом більше 6 сторінок", – йдеться у зверненні депутата.

У зв’язку з цим Кудрявцев вимагає Радуцького повідомити коли проект рішення було передано з резолюцією міського голови на розгляд сесії, у яких службових осіб зазначений проект перебував на вивченні та протягом якого періоду часу, а також розповісти, які причини зумовили порушення норм Регламенту роботи ради.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version