НовиниЧеркащинаУ міській ТВК чекають на документи для припинення повноважень...

У міській ТВК чекають на документи для припинення повноважень убитого депутата

-

- Advertisment -

Для припинення повноважень убитого 28 вересня в Черкасах депутата міськради Михайла Бінусова до Черкаської територіальної виборчої комісії має надійти копія свідоцтва про смерть, завірена нотаріусом. Після цього ТВК зможе розглянути питання про входження нового депутата за списком від "УКРОПу". Про це сайту vikka.ua повідомив секретар міської ТВК Сергій Яковенко.

За його словами, копію свідоцтва має надати комісії політична партія, від якої був обраний депутат, адже саме вони зацікавлені у входженні у раду нового обранця.

Водночас заступник голови Черкаської обласної організації "УКРОПу", депутат облради Андрій Сегеда переконаний: питання надання копії свідоцтва в ТВК – за межами компетенції партії, а довідки мають надавати реєстраційні органи.

"Реєстраційні органи надають лише оригінал свідоцтва. А в тому, щоб у міськраду увійшов новий депутат, має бути зацікавлена лише партія. Не родичі загиблого і не реєстраційні органи", – заперечує секретар міської ТВК.

Замість Михайла Бінусова увійти у раду може наступний за списком кандидат Віталій Мевша – АТОвець із позивним "Шеф", який наразі працює поліцейським у місті Дніпро. Однак сам "укропівець" не захотів коментувати своє можливе обрання депутатом.

З упевненістю не беруться говорити, хто увійде в раду, і в "УКРОПі".

"З огляду на факт наявності в раді депутатів, що полишили партію "УКРОП", але обиралися за її списками, принциповим є саме політична самоідентифікація наступного депутата. Тому рішення про входження до міськради конкретної особи з виборчого списку буде обговорюватися на Раді міської парторганізації", – зазначив Андрій Сегеда.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "укропівці" закликають правоохоронців дослідити корупційні схеми, які викрив Михайло Бінусов.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині очікуються невеликі дощі

Циклони продовжують утримувати свій вплив Черкащиною. Очікуються невеликі дощі, місцями з грозами, проте вдень суттєвих опадів не передбачається. Про...

У Черкасах поліклініку, довкола якої виник скандал, хочуть реорганізувати

У Черкасах міська влада хоче реорганізувати «КНП “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка». Саме ця поліклініка оскандалилася, коли придбала мільйонне обладнання,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x