додому Новини Черкащина У мерії спростували інформацію про "втечу" пацієнтів, озвучену черкаською чиновницею

У мерії спростували інформацію про "втечу" пацієнтів, озвучену черкаською чиновницею

0

У Черкаській міській раді спростували інформацію про те, що у Черкасах двоє хворих на коронавірус втекли з інфекційної лікарні.

Нагадаємо, інформацію про "втечу" під час засідання виконкому зранку 7 квітня озвучила в. о. директора Департаменту охорони здоров’я Надія Гетьман.

Про реальний стан справ розповіла головна лікарка Черкаської інфекційної лікарні Світлана Волгіна, пише пресслужба міськради.

"До нас поступили мама з дитиною. Після лабораторного обстеження в обох пацієнтів був підтверджений діагноз COVID-19, причому перебіг захворювання в них був легкий. Вони висловили бажання лікуватися на дому, що дозволяється із легкими формами коронавірусу. Ці пацієнти були відправлені службовим транспортом додому і передані під нагляд сімейного лікаря. Ці хворі будуть перебувати в самоізоляції до моменту отримання негативних результатів лабораторного контролю", – зазначає Світлана Волгіна.

Усього ж на стаціонарі у Черкаській інфекційній лікарні із підтвердженим діагнозом COVID-19 перебуває 15 хворих, ще в 10-х пацієнтів поки що є підозра на це захворювання.

Про те, що інформація не відповідає дійсності, повідомили і правоохоронці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанам розповіли про алгоритм дій мобільних медбригад.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version