НовиниУ мерії місяць питатимуть у черкасців, яким має бути...

У мерії місяць питатимуть у черкасців, яким має бути тариф на проїзд

-

- Advertisment -

У Черкасах розпочалася процедура для перегляду чинного тарифу в міському транспорті. Вона триватиме щонайменше місяць.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

"Упродовж цього терміну від жителів міста, юридичних чи фізичних осіб, організацій та установ наш департамент прийматиме пропозиції по обґрунтуванню. А ще, враховуючи минулорічний досвід, найближчим часом відбудеться публічне обговорення запропонованих тарифів. У ньому візьмуть участь як жителі міста, так і самі перевізники, − розповіла директор департаменту економіки та розвитку Ірина Удод. – Підприємці перед черкасцями аргументуватимуть свої розрахунки: зокрема, йтиметься про їхню потребу в підвищенні тарифів і витрати на перевезення.

Далі вже готовий регуляторний акт винесуть на розгляд виконкому, який уже й ухвалить остаточне рішення про вартість проїзду.

Нагадаємо, майже місяць перевізники вимагають від міської влади підвищити ціну проїзду з трьох до чотирьох гривень. Зараз, як стверджують власники автотранспортних підприємств, вони мають значні збитки. Як ідеться в аналізі до проекту "регуляторки", на початку року відбулось суттєве підвищення цін на пальне (в межах 45-60 %), автогуму та запасні частини (у межах 50-60 %). Поміж тим, за перевезення 16 пільгових категорій громадян впродовж останніх трьох років відшкодування не здійснюється.

За інформацією перевізників, із урахуванням підвищення складових собівартості пасажирських перевезень, перевезення одного пасажира складає від 4 до 6 грн.

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта від фізичних, юридичних осіб, їх об’єднань, влада приймає в письмовій формі впродовж місяця з дати оприлюднення проекту цього рішення та аналізу регуляторного впливу на адресу розробника проекту: 18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36. Департамент економіки та розвитку. Або ж на електронну адресу: depec@ukr.net.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині ввели графіки аварійних відключень світла

14 травня з 21:30 по Черкаській області частково застосовані графіки аварійних відключень (ГАВ) та частково спеціальні графіки аварійних відключень...

У Черкасах розповіли, як кронують дерева і як підсипають пісок

Черкаське комунальне підприємство «Дирекція парків» на своїй сторінці  в мережі Фейсбук розповіло, як вони формують крони дерев в парках,...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x