НовиниЧеркащинаУ мережі з’явився запис скандального затримання "айдарівця" черкаськими патрульними...

У мережі з’явився запис скандального затримання "айдарівця" черкаськими патрульними (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У мережі розмістили відео конфлікту між інспекторами 3 роти патрульної поліції на чолі із її керівником Світланою Андарак та колишнім бійцем батальйону "Айдар" із позивним "Лєший", що стався 27 березня на перехресті вулиць Благовісна–Університетська у Черкасах, повідомляє видання zmi.ck.ua.

Бойовий побратим "айдарівця" Микола Сташук на своїй сторінці у Facebook розповів деталі того інциденту, свідком якого він став особисто.

"Зателефонували мої бойові побратими і попросили під’їхати, оскільки їх зупинили на розі вулиць Благовісна–Університетська. За 7 хвилин я вже під'їхав на місце, де став очевидцем повного непрофесіоналізму цього екіпажу патрульних.

Мого бойового командира – "Лєшого", що з 2014 року в складі добровольчого батальйону "Айдар" брав участь в бойових діях (та отримав декілька поранень у вигляді контузії та є інвалідом), в рідному місті та на мирній землі провокував саме той, хто повинен всіляко обходити конфлікт із громадськістю, служити та захищати. І це замість того, щоб пояснити водію причину зупинки та надати докази, після чого скласти відповідний адміністративний матеріал – крапка.

Перед зупиненим авто з боку пасажира з'явилась людина в цивільному із камерою в руках та почала зйомку, на всі прохання про припинення та пояснення, на яких правах він це робить, підійшов інший патрульний, та через те він погано чує пасажира, запропонував йому вийти, так і не пояснивши, що то за людина. В результаті, емоції, матюки обіцянка засунути камеру у "футляр" людині у цивільному, одним словом – конфлікт, який, до речі, міг звести до мінімуму командир роти своїми поясненнями", – зазначив Микола Сташук.

За його словами, особливої уваги заслуговує момент затримання патрульними його побратима, який ніякого опору не чинив.

Водночас командир 3 роти патрульної поліції Черкас Світлана Андарак розповіла власну версію конфлікту, що виник у березні між нею, двома інспекторами поліції та бійцем батальйону "Айдар", що завершився бійкою у середмісті Черкас.

За її словами, відеозйомку, яка і стала причиною конфлікту, проводив представник патрульної поліції.

"Чоловік зробив зауваження щодо зйомки і оператор відразу її припинив. Але це не зупиняло чоловіка, який почав кидатися на оператора та матюкатися у громадському місті. Тому ми були змушені застосувати фізичну силу", – зазначила Світлана Андарак.

*Увага! У відео присутня нецензурна лексика.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали вантажівку, яка перевозила фальсифікований алкоголь.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x