НовиниЧеркащинаУ мережі з’явилося відео черкаської ДТП, в якій загинув...

У мережі з’явилося відео черкаської ДТП, в якій загинув директор школи (Фото, Відео)

-

- Advertisment -

У соцмережах черкасці почали поширювати відео з камери спостереження, на якому видно момент ДТП, в якій загинув директор ЗОШ №19 Юрій Лункін. Зіткнення сталося неподалік приватного будинку, на якому встановлена камера.

Так, на відео чітко видно, що Юрій Лункін йде освітленим пішохідним переходом, коли його на шаленій швидкості збиває автомобіль "Land Rover".

Родичі загиблого освітянина впевнені: справу намагаються "зам'яти", тому активно шукають очевидців трагедії. І просять максимального розголосу. 

Черкаський журналіст Олег Бурячок навіть прорахував швидкість, з якою рухався автомобіль. За його розрахунками, становила вона близько 161 км/год.

"Між першим і другим скрінами різниця в два кадри. Авто долає за цей час приблизно півтора власних корпуса. Лінійні розміри "Land Rover" на третьому скріні 4.97 м. Камера знімала з FPS 12 кадрів/сек. І розрахунок: вбивця їхав 161 км/год", – повідомив Олег Бурячок. Однак додає: розрахунок має неточності, але підтверджує одне: автівка їхала зі швидкістю більше 100 кілометрів на годину. 

Також називають і ім'я ймовірного горе-водія, який збив Юрія Лункіна. Видання 18000, посилаючись на власні джерела, повідомляє: ним є Роман Куниця, 1982 року народження. 

 

Нагадаємо, що смертельна ДТП сталася ввечері 14 січня, коли Юрій Лункін повертався додому з роботи. Зіткнення відбулося на пішохідному переході неподалік школи, в якій працював загиблий. На прощання із Юрієм Лункіним 16 січня зійшлося мало не все місто. Усі знали його як відданим роботі, добрим та веселим чоловіком.

 

Сайт vikka.ua писав, у Черкасах шукають свідків ДТП, в якій загинув директор школи. 

Пізніше з'явилась інформація про те, що разом з водієм у машині-вбивці знаходився експоліцейський Юрій Буряк. Автівка ж належить його бізнес-партнеру, власнику СТО. 

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x