НовиниУ мережі жартують: через перемогу Трампа американці збираються мігрувати...

У мережі жартують: через перемогу Трампа американці збираються мігрувати до Черкас

-

- Advertisment -

Україна готується прийняти масовий потік мігрантів зі США, повідомляє сайт сатиричних фейкових новин UaReview.

Після оголошення перемоги республіканця Дональда Трампа на виборах президента США, американці нібито почали масово цікавитися еміграцією в інші країни, в тому числі і в Україну. Про це повідомляє фейковий портал економічних новин "Заводимо трактор".

За словами представника міграційної служби України, американці найбільше цікавляться умовами життя в таких містах, як Черкаси, Житомир, Бердичів і Чугуїв, а також умовами праці на різних підприємствах – від заводів і фабрик до кафе, клінінгових компаній і кіосків.

Журналісти іронізують, що безсумнівною перевагою для американських претендентів є збільшення мінімальної зарплати з початку 2017 року до 3200 грн. Хоча американці явно хочуть заробляти більше, що позначається на їх запитах в Google. Згідно з пошуковими запитами, американці начебто найчастіше цікавляться, як стати чиновником в Україні, що зумовлено недавньою публікацією декларацій державних службовців.

"Ми чули, що у вас в країні навіть журналісти і діджеї з легкістю можуть купити собі велику квартиру в центрі столиці, – повідомив українським журналістам помічник головного редактора The New York Times Сержіо Лещенковскі. – Це звичайно змушує серйозно задуматися про можливості переїзду до вашої країни".

А між тим на сайті жартома зазначається, що мігранти з азіатських і африканських країн готуються до конкуренції на найбільших ринках Північної Америки і масово завантажують пісні реперів зі США з метою вивчення американських нецензурних слів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині вже готуються до виборів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x