додому Новини Черкащина У мережі показали дорогу, яку мали відремонтувати за 32 млн грн

У мережі показали дорогу, яку мали відремонтувати за 32 млн грн

1

У мережі Фейсбук показали дорогу між двома селами Золотоніського району. Ця дорога проходить між Благодатним та Крутьками. Траса вся в ямах і вибоїнах, об’їхати які неможливо. Відео виклав дописувач Володимир Войцеховський.

«Ще одна дорога, яка за 30 років не ремонтувалася жодного разу. Ділянка траси між Благодатним (Чапаївка) та Д/к «Хімік», у бік села Крутьки. Скільки владу не просили – реакції як завжди нуль», – написав Володимир Войцеховський.

У 2022 році цю ділянку дороги мали намір відремонтувати. Вона перебуває на балансі Служби місцевих автодоріг Черкаської області. У грудні 2021 року був проведений тендер.  дорогу між селами Благодатне та Крутьки мали відремонтувати за 32 млн. грн. Вартість капітального ремонту 1 км складатиме 6,2 млн. грн. Загалом планували зробити 5 км дороги від так званої «тракторної бригади» до в’їзду у село Крутьки.

Тендер на ремонт дороги провела Служба місцевих автомобільних доріг. Переможцем мільйонної закупівлі стала черкаська компанія «Черкасиміськбуд», що належить родині Анатолія Бурського. Свого часу деякі ЗМІ називали його «улюбленим підрядником губернатора Тулуба».

Роботи планують розпочати наприкінці квітня, а завершити у червні 2022 року. Кошторисом передбачено заміна дорожнього полотна, асфальтування, розмітка і встановлення дорожніх знаків.

Проте через повномасштабну війну, яка розпочалася 24 лютого 2022 року, фінансування було знято. Цього року на утримання доріг всього Золотоніського району бюджетом передбачено лише 14 млн грн.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Учора в селі Городецьке поховали маму та сина, які загинули внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці в місті Умань 28 квітня.

 

1 коментар

  1. Соромно, обіцяють відремонтувати дорогу між тракторною бригадою і с. Крутьки, але це тільки обіцянки. Таке враження, що гроші виділили а вони пішли на інші вит рати. То може треба вже відповідати за обіцянки по ремонту дороги. ?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version